Met Verenkracht wil ik graag een “out of the box”-aanbod uitbouwen vanuit mijn eigen ervaringen, vanuit mijn eigen kader, vanuit mijn eigen overtuigingen, vanuit mijn eigen veertjes. Graag werk ik hiervoor samen met anderen, omdat ik geloof dat we elkaar allemaal nodig hebben en er mooie dingen kunnen ontstaan wanneer we onze krachten bundelen
Lief zijn voor jezelf en voor elkaar draag ik hoog in het vaandel. Ontdekken hoe je lief bent voor jezelf helpt om op de "juiste" manier lief te zijn voor de ander, zonder steeds te pleasen. Jezelf goed kennen, tegemoetkomen aan je eigen behoeften en van jezelf houden, leren we niet zo makkelijk in onze prestatiegerichte en drukke, snelle maatschappij. Met Verenkacht wil ik zowel kinderen als volwassenen ondersteunen bij het ontdekken van zichzelf, hun gevoelens en behoeften, van hun unieke veren zodat ze met meer zelvertrouwen en 'verenkracht' in het leven kunnen staan. 
Door de oefeningen die we samen doen, ga je ontspannen en word je gestimuleerd om stil te staan bij jezelf en om jezelf graag te zien. Ik ben ervan overtuigd dat zelfkennis, zelfliefde en zelfzorg de basis vormen voor zelfvertrouwen en veerkracht.

Vanuit een gezonde dosis zelfvertrouwen en veerkracht (jouw eigen veertjes kennen en goed verzorgen) kan je makkelijker met een positieve mindset in het leven staan.
Dit betekent uiteraard niet dat je de moeilijke momenten in het leven kan vermijden, maar wel dat je weet hoe ermee om te gaan, dat je telkens opnieuw jouw eigen veertjes weet aan te spreken.
Vanuit deze gedachte wil ik ook rouw  meer bespreekbaar maken en zowel volwassenen als kinderen ondersteunen in hun rouwbeleving.
 

Individueel aanbod / creatieve coaching
Voor kinderen en volwassenen die graag samen op zoek gaan naar:
- hun eigen veertjes om te groeien in zelfvertrouwen en veerkracht
- manieren om de gezinsdynamiek positiever te maken
- creatieve manieren om stil te staan bij rouwbeleving


PRIJS : 60 euro/uur, inclusief materiaal
(+ kilometervergoeding aan 0.42euro/km buiten een straal van 5km bij huisbezoeken of andere verplaatsing)

Groepsaanbod
- ouder-kindworkshops
- mamagroepjes waarbij we stilstaan bij het ouderschap
- creatieve groeigroepjes voor kinderen en jongeren rond zelfvertrouwen, sociale vaardigheden, assertiviteit, …
- ...

Heks Verella
Als heks Verella wil ik kinderen op speelse en interactieve manier inspireren en meegeven wat we kunnen doen om te groeien in zelfvertrouwen en te verbinden met jezelf. Dit via verhalen, ademhalingsoefeningen, tekenoefeningen, visualisaties, samen dansen, kindergrime, ... 

Hou mijn facebook-pagina in de gaten voor de data, locaties en prijzen❤

Ik werk ook op vraag. 
Dus denk je dat ik iets zou kunnen betekenen in jouw school, vereniging, vriendengroep, …. informeer dan gerust vrijblijvend! ❤

Sjaals en poncho's vol verenkracht
Als kind leerde mijn mama mij haken en breien.  Het is voor mij een moment van ontspanning en verbinden met mezelf.  Breien en haken zijn één van "mijn veertjes".  Vanuit mijn eigen verenkracht haak/brei ik sjaals, friemelmouwen, poncho's, ... voor kinderen en volwassenen.  Hiermee wens ik jullie warmte, troost,een veilig gevoel, zelfvertrouwen en "verenkracht" toe. Je kan deze kopen voor jezelf, vanuit zelfliefde, of als geschenk voor iemand die je lief is en die je op deze manier warmte, troost, ... wil toewensen.
Bij interesse, neem vrijblijvend contact op ❤

Friemelmouwen vol verenkracht

Friemelen kan rust en troost brengen, concentratie versterken, spanning verminderen,...

Deze mouwtjes zijn voor kinderen die extra willen friemelen of die houden van een extra'tje.

Laat ons samen zacht en uniek zijn, zoals elk friemelmouwtje.

Bij interesse, neem vrijblijvend contact op ❤